"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cemaatler var olmaya devam edecek

19 Ocak 2022, Çarşamba
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kimin inanıp inanmadığı, kimin nereye gönül verip vermediği ilgi ve merak sahaları içinde olmadığını belirterek, “Herkesin, yasalar kapsamında ve maşeri vicdan sınırları içinde hür ve müstakil hareket etmeye, inanç hürriyetini sonuna kadar yaşamaya hakkı vardır. Tarikat ve cemaatler, devletle rekabete meyletmedikten, devleti ele geçirme hatasına düşmedikten sonra, sosyolojik bir realite olarak hayatın olağan akışı içinde var olmaya devam edeceklerdir” dedi.

Partisinin grup toplantısında geçtiğimiz hafta Salı günü, yükseköğrenimini Elazığ’da sürdüren Enes Kara isimli bir üniversite öğrencimizin yüksek bir binadan atlayarak intihar etmesinin her yönüyle konuşulmuş, tartışılmış, hatta siyasî ve ideolojik önyargılarla istismar edildiğini söyleyen Bahçeli, “Bahanesi ne olursa olsun, bir gencimizin girdiği ruhî bunalımdan çıkamayarak intihar etmesi bizleri derinden üzmüştür. Niyazım, Rabbim’in merhamet ve rahmetiyle muamele etmesidir. 20 yaşındaki Enes, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı bir dairenin bulunduğu apartmanın yedinci katından kendisini boşluğa bırakmış, daha öncesinden yayımladığı videoda da ailesinin zoruyla bir cemaat yurdunda kaldığını ifade etmişti. Bu elim intiharın ruh sağlığı kısmıyla ilgili detaylı görüş paylaşacak değiliz” diye konuştu. 

Ankara - Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 1643
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • erhan

    19.1.2022 15:02:58

    hadi ya; sen olmasan cemaatler yaşayamaz zaten!

  • Kenan

    19.1.2022 13:29:17

    Erdoğana hesap sormazsam namerdim diyen bu muydu? Ben mi karıştırıyorum

  • Toygar

    19.1.2022 08:34:43

    Şaşırtıcı şekilde izledim. Ne diyelim. siyaset işte, herkese her şeyi söyletiyor :) Doğru söze ne denir. Keşke hep böyle söylese de, onun peşinden giden aklı cebindekiler de öyleymiş gibi yapsa :(

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı