"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Akıncı'dan Dündar ve Gül'e destek

30 Kasım 2015, Pazartesi 13:21
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, yayınladıkları haber nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e destek çıktı. Akıncı, "Ben de her şeyden önce insanım ve Can Dündar ile Erdem Gül'e ve onların şahsında özgürlüğünden yoksun bırakılmış tüm gazetecilere dayanışmamı belirtirim." mesajını verdi.

Akıncı, sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada,

"Demokrasi, insan hakları, düşünce ve ifade özgürlüğü, haber alma hakkı, insan olmanın olmazsa olmazları. Ben de her şeyden önce insanım ve Can Dündar ile Erdem Gül'e ve onların şahsında özgürlüğünden yoksun bırakılmış tüm gazetecilere dayanışmamı belirtirim." ifadelerine yer verdi. 

Okunma Sayısı: 1499
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı