"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu: İktidarın 6’lı masasında kimler var?

25 Temmuz 2022, Pazartesi 23:06
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6’lı masaya yeni bir açılım getirdi.

Davutoğlu şunları söyledi: “Şimdi 6’lı masaya birtakım şeyleri söylüyor ya. Ben size iktidarın 6’lı masasını söyleyeyim. Masanın 1’inde bütün iddialarını kaybetmiş AK Parti var. 2’ncisi MHP, Bahçeli oturuyor orada. Erdoğan’a idam sicimi atan Bahçeli. 3’üncüsü ‘Şeytan Ayetleri’nin yazarı, dağıtıcısı Doğu Perinçek. 4’üncüsü bütün bu çarklardan beslenen ihale çeteleri, rant çeteleri, kur korunmalı mevduat altında 200 milyara yakın hazine kaynağını tüketenler bu çeteler. 5’incisi organize suç örgütleri, Mafyalar. 6 sene önce Türkiye’de görülmeyen, adı duyulmayan mafya çeteleri. 6’ıncısı da dış mihraklar. Erdoğan’ın oturup 3-5 milyar swap alabilmek için Uygurları sattığı, Filistin’den vazgeçtiği, Türkiye’nin iddialarından geri adım attığı, 15 Temmuz şehitlerinin hatırasını yok saydığı o dış mihraklar.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1422
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı