"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DBP'li Öcalan tutuklandı

30 Nisan 2016, Cumartesi 09:30
Mardin'de öldürülen teröristin üzerinden çıkan GSM hattında yapılan inceleme sonrası düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Mardin Eşbaşkanı Ömer Öcalan’ın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Dargeçit ilçesinde 26 Aralık günü etkisiz hale getirilen Kerboran sorumlusu Rezzan kod adlı İrfan Erol’un üzerinde çıkan GSM hattı üzerinde yapılan incelemelerin ardından 27 Nisan günü düzenlenen operasyonda aralarında DBP Mardin Eşbaşkanı Ömer Öcalan’ın da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden  Ömer Öcalan'ın da aralarında bulunduğu 5'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Etiketler: mardin, ömer öcalan, dbp
Okunma Sayısı: 1358
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı