"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet bir kişiye teslim edilmez

26 Ekim 2021, Salı 17:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Devlet bir kişinin iki dudağına teslim edilemez" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin Uluslararası Malî Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından “gri listeye alınmasına tepki gösterdi: “Geliyor terörle mücadele ediyorum vesaire falan filan diye bir sürü lâflar ediyor iktidar kanadı, ama El-Kaide olunca, IŞİD olunca onların banka hesaplarına, para hareketlerine ses çıkarmıyorlar. Sanıyorlar ki dünya görmüyor! Dünya tamamını görüyor ya, sen hangi çağda yaşıyorsun?” Kılıçdaroğlu, “(Osman Kavala açıklaması yapan 10 büyükelçiyi istenmeyen adam ilan etme talimatına) Vatandaşlarımız böyle garip bir yönetime hiç tanık oldu mu? Bu şunu gösteriyor bir devlet bir kişinin iki dudağına teslim edilemez. Ederseniz bu tür garip olaylarla yüzde yüz sık aralıklarla karşılaşırsınız” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 909
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    27.10.2021 08:32:52

    Devlet bir kişiye teslim edildiğinde neler yaşanıyor; 1-Angajman kurallarını uyguladık ve RUS uçağını düşürdük deyip sonra da bunun kararını ben vermedim diyen olur. 2-Eeeeey İsraiiil diye diye milleti aldatıp sonrada 'İSRAİL BİZEEEE,BİZ İSRAİL'E MUHTACIIIIZ,diyerek 10 şehidi katil,terörist ve Filistinli kardeşlerimize her an zulmü devam eden ve MESCİD-İ AKSA'ya tacizleri süren birine ödüllendirme yapar. 3-Ben.C.Başkanı iken kimse Rahip BRUNSON'u alamaz deyip sonrada ABD ne gönderiveren yine Deniz Yücel adlı kişiyi MERKEL bastırdı diyerek yolcu eden olur. Sıra kardeşi ESAD dediği ortak kabine toplantısı yaptığı ülkeden ne hale geldiğimizi görüp kardeş AZERBAYCAN ilede yarın neler olacağını düşünün.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı