"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Durmuş Yılmaz oyunu Uşak'ta kullandı

07 Haziran 2015, Pazar 12:27
Eski Merkez Bankası Başkanı, MHP Uşak milletvekili adayı Durmuş Yılmaz, Mehmetçik İlkokulu'nda oyunu kullandı.

Yılmaz, oy kullanmaya MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt ve beraberindeki partililerle geldi. Vatandaşlarla selamlaştıktan sonra oy kullanacağı 1093 numaralı sandığa giden Yılmaz, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada seçimlerin Türkiye ve bölge ülkelerine hayırlı olmasını diledi. 

Seçimin ardından seçilecek milletvekillerine başarılar dileyen Yılmaz, "Bu seçim ülkemiz için olduğu kadar bölge ülkeleri için de önemli. Bu yüzden en hayırlısını diliyorum. Gerginlikten uzak, bir seçim ortamı olması herkesin arzusu" dedi.

AA

Okunma Sayısı: 1629
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı