"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Elektrik vardı da ben mi vermedim?’

07 Ağustos 2017, Pazartesi 00:42
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Erzincan’da temel atma töreninde konuşmasının sık sık sulama sıkıntısı yaşayan çiftçiler tarafından kesilmesi üzerine tepki göstererek “Elektrik vardı da ben mi vermedim” dedi.

Muş’tan uçakla Erzincan’a geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplu temel atma törenine katıldı. Bakan Eroğlu’nun konuşması elektrik borcundan dolayı sıkıntı yaşayan sulama birliklerine bağlı çiftçiler tarafından kesildi. Biriken borçları dolayısıyla ürünlerinin kuruduğundan ve zararlarının büyük olduğunu ifade eden çiftçiler Eroğlu’na dertlerini anlatmak istedi. Bu sırada bir üretici aşırı tepki gösterince polisler tarafından salondan yaka paça çıkartılarak uzaklaştırıldı.

DHA

Etiketler: veysel roğlu
Okunma Sayısı: 1311
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı