"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’ın tercihlerinin sonucu yaşıyoruz

21 Eylül 2021, Salı
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sunduğu Bi’KARAR Ver’in konuğu oldu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştiren Poyraz, devletin şahıs devleti haline geldiğini vurgulayarak, “Erdoğan, tek kişi olarak ülkeyi yönetmeye çalışıyor. 2 yıl önceki sözlerini tekrarlıyor. Şu an yaşadıklarımız Erdoğan’ın tercihlerinin sonucu. Erdoğan, ülkeyi belediye, kendisini de belediye başkanı sanıyor” ifadelerini kullandı. Olağanüstü hal döneminde çok sayıda insanın KHK’lar ile haksız yere ihraç edilmesini eleştiren Poyraz, ülkedeki temel sorunun bireysel güven sorunu olduğunu belirtti. Poyraz, “Türkiye’de örgüt ve terör kavramı değişebiliyor. Bugünün kahramanı yarının teröristi olabiliyor” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 819
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı