"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: İşkence yok, kafalarına gözlerine tekme tokat gelmiş olabilir

02 Ağustos 2016, Salı 18:46
Af Örgütü, kalkmış, bizde işkenceye sıfır tolerans. Orada arbede sırasında kafasına gözüne tekme tokat yemiş olabilir.

Bunlar er değil, erbaş değil. Bu devlet bu adamların yetişmesine milyonlarca lira harcamış. Yurt dışına göndermiş, özel eğitim aldırmış. Bunlar kendi ülkelerinin cumhurbaşkanı olarak beni yakalamaya geliyorlar. 15 dakika geç kalsam beni yakalayacaklar. 2 polisimi şehit ettiler, 2 bayan polisi tartakladılar. Ofis olarak kullandığımız odayı tarıyorlar. Boş odayı niye tarıyorsun.

Zerre kadar sizde haysiyet varsa önce gelirsiniz, parlamentoyu gezersiniz, meclisi dolaşırsınız, emniyete gidersiniz, buraya gelirsiniz, gazileri dolaşırsınız, o zaman kim kime ne yapmış görürsünüz. 

"Bayan Mogherini her şeyden önce Türkiye'ye gelmeliydi. Paris'te terör saldırıları olduğu zaman Fransa'ya gitti. Türkiye'de demokrasiye karşı darbe girişiminde bulunuldu. Darbe girişimi sonucunda 238 şehidimiz var. Soruyorum İtalyan Parlamentosu bombalansa tepki ne olurdu? Mogherini bir İtalyan olarak iyi yaptı. Bundan sonraki hukuki süreç nasıl devam edecek bundan endişe duyuyorum."

Erdoğan İtalya'ya yönelik eleştirilerini oğlu Bilal Erdoğan'ın yaşadıklarıyla ilgili örneğiyle sürdürdü. Erdoğan, "Şu anda ben size çok enteresan bir örnek vereyim. Şu anda İtalya yargısı benim oğlumla ilgili İtalya ile yakından uzaktan hiçbir yer yok oğlum İtalya'ya girmiş olsa şu an tutuklayacaklar belki. Nedir? Söyleyin bakalım dendiğinde söyleyebildikleri hiçbir şey yok. Bologna'da doktorasıyla ilgili mezuniyetini verecek. Benim oğlumla uğraşmayı bıraksın da İtalya kendi mafyası ile uğraşsın" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 2351
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı