"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan, Putin ile görüşeceğini açıkladı

02 Mayıs 2022, Pazartesi 09:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kılmasının sonrasında yaptığı açıklamalarda Rusya'nın Ukrayna'yı işgali konusunda bu hafta içerisinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir görüşmenin "büyük ihtimalle" yapılacağını açıkladı.

Bu anlaşmazlıktaki çözüm noktasının Türkiye olacağına da inandığının altını çizen Erdoğan, "Ukrayna'nın doğusuyla ilgili atılacak adımların çözüm noktası, inanıyorum ki Türkiye olacaktır, İstanbul veya Ankara olacaktır" dedi. 

Suudi Arabistan ile son dönemde iyileşen ilişkiler konusunda da konuşan Cumhurbaşkanı, "Suudi Arabistan-Türkiye ilişkileri çok farklı bir konuma gelecek. Bunu Muhammed bin Selman'la yaptığımız ikili görüşmelerde de ele aldık. Suudi kardeşlerimizin Türkiye'ye gelişleri hızlanacak,Türkiye Suudi münasebetleri çok farklı bir noktaya taşınacak" ifadelerini kullandı. 

Euronews Türkçe

Etiketler: Erdoğan, Putin
Okunma Sayısı: 2156
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    3.5.2022 14:31:32

    İki devlet arası savaş kuralları çok ihlal ediliyor, bu sebeple görüşmelerden netice çıkmıyor, Reisimiz, her iki devlet arasında çıkan savaş sebeplerinin ortadan kaldırılması konusu çok önem arz ediyor, bunun irdelenmesiyle netice alınabilir diye düşünüyoruz. Aksi halde görüşmeler de uzar, savaş da uzar, olan halka olur.

  • salih

    3.5.2022 06:31:22

    Her akşam saraylarda ziyafet çekip millete sabır edin diyen bir zihniyet. O her gece yediğiniz Ballı kaymaklı Medine hurmalı manda yoğurdu boğazınıza dizilecek. Millet zor geçinirken 4-5 maaş almasını sağladığınız beslemelerin yedikleri haram lokmalar da boğazınıza dizilecek .Allah bu milletin hakkını bırakmaz sizde. Allah’a havale ettik .Seçimi bekliyoruz. Sandıkta görüşeceğiz

  • Hüseyin İlhan

    2.5.2022 23:08:48

    PUTİN ile görüş,Herzog ile görüş amma muhalefet ve kardeşim dediğin ESAD ile görüşme ve alemi islam ile milletin arasında fiten-ve fesadınla hareket et. Neyse çoğu gitti azı kaldı,YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ müslümanları ağlatan BOP EŞBAŞKANININ SUYU ISINDI,SANDIKTAN dersini almasına az kaldı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı