"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan yarın Zelenskiy ile görüşecek

02 Şubat 2020, Pazar 13:17
Ukrayna Devlet Başkanı basın dairesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Ukrayna’yı ziyaret edeceğini ve Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşeceğini duyurdu.

Ukrayna Devlet Başkanlığı ofisinden yapılan açıklamaya göre Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Ukrayna’yı ziyaret edecek ve başkent Kiev’de Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelecek.

Açıklamaya göre ziyaret çerçevesinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüşmenin yanı sıra iki liderin katılımıyla Ukrayna ve Türkiye Üst Düzey Stratejik Konseyi’nin sekizinci oturumu düzenlenecek. Taraflar, tüm alanlarda stratejik ortaklık ve işbirliğini derinleştirmenin yollarını ele alacak.

Toplantının ardından liderlerin Ukrayna ve Türkiye arasındaki ikili belgeleri imzalaması ve 13.40’ta ortak basın toplantısı yapması bekleniyor.

Zelenskiy ve Erdoğan’ın ayrıca Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek Ukrayna-Türkiye iş forumunu ziyaret etmeleri de bekleniyor.

Okunma Sayısı: 3049
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı