"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eş, dost kayırması olmayacak

26 Mart 2019, Salı
İstanbul’un Avcılar ilçesinde Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Serdar Ural, “Eş, dost, arkadaş, yandaş vs. kesinlikle yönetimde olmayacak” diyor.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Serdar Ural seçim atmosferini ve projelerini değerlendirdi. Uzun yıllar matbaacılığın yanı sıra gazetecilik de yapan Ural, projelerini şu şekilde aktardı: “Gençlik programımızda mütevazı fakat anlamlı çalışmalar var. Örneğin; askere gidecek gençlerimizden ihtiyaç sahibi olanlara asker harçlıkları tarafımızdan gönderilecek, bakmakla yükümlü oldukları kişiler varsa onlara destek olunacak. İzinli geldiklerinde sosyal tesislerimiz askerlerimize ücretsiz hizmet verecek. İşi olmayan veya öğrenci olan gençlerimiz için iş bulana kadar yarı zamanlı iş olanağı sağlanacak. Gençlerimiz üretken ve kazanan, aktiviteleri olan, sosyal yaşamları renkli, güler yüzlü fertler olacak. Emekli kahvesi dönemini kapatarak, “Yeni Hayat Merkezleri” adı altında düzenlemelerle emekliliği yaşlılık ve gün doldurma alanı gibi değil, yeni bir hayatın güzellikleriyle dolduracağız.

“Deprem bölgesi Avcılar” anlayışı ortadan kalkacak

Avcılar için oluşan ‘deprem kenti’ algısını kaldıracaklarını dile getiren Ural, “Deprem kenti Avcılar algısını ortadan kaldıracağız. Kontrolsüz imar, avantajcı zihniyet ve kötü niyetli müteahhitler ile bürokrat sorunundan kaynaklanan bina yıkımları var. Yerinde dönüşüm bunun için çok önemlidir. Mimarlar Odası, Mühendisler Odası, jeofizikçiler en çok görev vereceğimiz istişarelerde bulunacağımız kurumlar olacak. En mantıklı çözümü ben bilirimle değil, ortak fikirle gerçekleştireceğiz. Projelerimizin bir kısmı bunlardan oluşuyor. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip eden Avcılar halkı daha fazlasına ulaşabilir” dedi. 

‘Hiçbir şey ayrımcılığa sebep olmayacak’

Emekçilerin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğini ve onlara haklarını vereceğini söyleyen Ural, “Tüm yatırımlardan önce alın teri sahipleri olan belediye emekçilerimizin mağdur olduğu bir ortamda onların haklarını ilk önce vermeden çivi dahi çakmayacağım. Eş, dost, arkadaş, yandaş vs. kesinlikle yönetimde olmayacak. Partizanlık görev bitene kadar askıya alınacak, din, dil, mezhep, etnik köken gibi duygular ayrımcılığa sebep olmayacak” şeklinde konuştu.

Avcılar, güvenilir ellerde olacak

Ural, seçmenlere şu mesajı verdi: “Talep etmeyi üslubuyla bilen, siyasi farklılıkları ve partizan çıkarları gözetmeden her siyasi grupla çalışabilecek Serdar Ural’dan başka aday yoktur. İlçe için daha gerçekçi yerel belediye haddindeki projeleri ve akabinde gerek İBB gerekse devletin diğer organları ile ortak gerçekleştirilebilecek yatırımları hayranlıkla izleyeceksiniz. Avcılar ilçesi, bu kadar kötü yönetimlere, bu kadar siyasi engellemelere ve bu kadar yağmalara rağmen AKP adayının her ortamda söylediği gibi “Kanser olmuş ve tüm organlarına virüs bulaşmış” değildir. Sadece AKP ve CHP arasına sıkışmış, bu kavganın rüzgârıyla nezle olmuştur. Çare güvenilir ellerden sağlıklı beslenmedir. 40 yıllık komşunuz ‘Serdar Ural, işte o güvenilir ellerdir!’ diyorum.”

HABER: MURAT ERCAN

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2141
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı