"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Evet’ için harcanan parayla yeni bir GAP daha yapılırdı

15 Nisan 2017, Cumartesi 00:30
Mardin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara, “Devletten yana mı olacaksınız terörden yana mı, yani ‘Hayır’ diyenler terörist, ‘Evet’ diyenler devletten yana gibi bir şey bir şey” dediğini belirtti.

Amerika’nın Sesi Radyosu’na konuşan Ahmet Türk, “Evet” kampanyasına harcanan paraları da eleştirerek, “İstanbul’da harcanan parayla bir bölgenin kalkınmasını sağlardınız. Burada harcanan para nereden geliyor? İşte bütçeden gelen, devletten para gelen paralar, bu ki inanın bugün referandumda iktidar partisinin harcadığı para belediyelerin harcadığı parayla bir GAP yapardınız, koskoca Mezopotamya ovasını sulardınız, sorunları çözerdiniz. Yazık değil mi? Şimdi ben olsam burada yaşasam bu kadar harcama masraftan sonra ‘Evet’ yanlıştır derim. Ve inanıyorum ki insanlar öyle bakacaklar o reklamları kendilerine dönecek” diye konuştu.

DHA

Etiketler: referandum, ahmet türk
Okunma Sayısı: 2338
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı