"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hesap sorulacak

18 Mayıs 2022, Çarşamba 20:13
Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı’nın düzenlediği program için Aksaray’a gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Türkiye’nin dört nala felakete gittiğini belirterek, “Ülkenin yaşadığı sistematik çöküş, ekonomiden hukuka, demokrasiden eğitime her sahada renk veriyor” dedi.

Hesap sorulacaktır

Uluslararası Yolsuzluklarla Mücadele Örgütü’nün Türkiye’de yapmış olduğu bir araştırmanın kamuoyuna yansıdığını söyleyen DP Genel Başkanı Uysal, ülkede vatandaşların yüzde 74’ünün yolsuzlukların arttığı yönünde görüş bildirdiğini belirterek şunları söyledi:

Bu ülkeyi yanlış batağına saplayanlardan, sistematik olarak bu ülkenin bütün kaynaklarını yok edenlerden hesap sorulacaktır. Bu ülkenin Milli Güvenlik Kurulu’nu toplayanlar bilmelidir ki bu ülkedeki yolsuzlukların artması, terör örgütleri kadar milli güvenlik meselesidir. Biz diyoruz ki Milli Güvenlik Kurulu eğer bir değerlendirme yapacaksa, bu yolsuzluklarla ilgili bir çalışma yapmalıdır. Son 20 yılda çiftçi, esnaf ve dar gelirli vatandaşımız varlıklarını kaybederken, diğer tarafta iktidar ezebildiğince ezdi. Gelinen noktada çiftçimizin sayısı 500 binin altına düşmüştür. İktidara sormamız gerekir, bugün Türkiye, neden dünyada en çok buğday, ayçiçeği, pamuk ithalatı yapan ülkesidir? Bu sorunun cevabını almak zorundayız.

Okunma Sayısı: 1425
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı