"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'İnsanları dinden soğuttu'

01 Mayıs 2021, Cumartesi 16:53
Karar TV’de Taha Akyol ve Elif Çakır’ın konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan’ın dine zarar verdiğini söyleyen Davutoğlu, “Hiç tereddüt etmeyin, 28 Şubat’a bir daha Türkiye’yi kimse geri getiremez. Bunun garantisi Erdoğan değil. 28 Şubat ideolojisi tekrar hortladıysa, 28 Şubat’ın ideologlarını sistemde paye veren Erdoğan’dır. Yaptığı hatalarla insanları dinden maneviyattan soğutan Erdoğan’dır” şeklinde konuştu.

“Ay sonuna kadar bütün ilçe başkanlarıyla tek tek görüşmüş olacağım. Hepsinin ortak kanaati şu; iktidar partiler müthiş bir oy kaybı içindeler. İki; olağanüstü bir baskı var” diyen Davutoğlu, “Bir borcumuz var bu millete ve bu borcumuzu ödeyeceğiz. Bunu şahsileştirmek adına söylemiyorum. Bu milletin korkularını tırmandırarak siyaset yapanlara engel olacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler: insan, din, Ahmet Davutoğlu
Okunma Sayısı: 6457
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Ali

    3.5.2021 09:34:30

    Korkma Ahmet bey dinden soğumadık. Amma sende bu sürece dahil oldun. Dindarlarla dinidarları Allah ne güzel ayırdı. Tencerenin dibi kara...

  • Erdem MASTAR

    2.5.2021 10:06:51

    Bor pazari bitti sur essegi nigdeye seni millet başbakan yaptı bırak deyince bıraktın bu millet sana nasıl güvensin insanları dinden imandan yasantinizla adaletsizlikle zulümle saguttunuz seninde payın var

  • Sertaç Lüser

    2.5.2021 00:47:23

    Sn.Davutoğlu "İnsanları dinden soğuttuk" demeliydi.Hakkın hatırı alidir düsturu ile bunları hatırlatmak gerek.Zira son dönemeçte bunları söylemek erdem değil.Kabe'de umrecilerin Kabe'ye sırtı dönük bir şekilde Davutoğlunu gördüklerinde orayı miting meydanına çevirmeleri ve Başbakan iken El sallayarak oranın ruhuna uzak bir görüntü verdikleri zaman insanlar dinden soğudular zaten.Ahh Ahh Bizde bu işe ortağız demeleri lazım..

  • Adem

    1.5.2021 21:14:37

    Sayın Davudoğlu.Hakikatli insansınız.Toplum şiir seviyor etkili hitaba bayılıyor.Eleştirdiğiniz Şahsın asıl mesleği sunum sunuculuk.Nefsi okşamayı iyi biliyor.Sizlerin Syn Ali Babacanla aynı çatıda olabilmeniz mümkün mü.Toplum neden ahlaki dejenerasyona uğruyor sinek öldürür gibi insanlar birbirine kıyıyor.Toplum layıkıyla idare olunmuyor mu.Siz neden Pelikancıklara direnmediniz istifa ettiniz.Tek Adamlığın önünü açtınız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı