"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Parti'den Bahçeli'ye cevap geldi!

31 Ekim 2017, Salı 17:05
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında isim vermeden eleştirdiği İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray "Bir gazeteye İYİ Parti'nin sözcüsü olarak ifade ettiğim medeni fikirlere Sayın Bahçeli cevap vermiştir. İçinde hakaret, tehdit olan bu zehirli dil aslında şaşırtıcı değildir. Sayın Bahçeli bu üslubu kimi zaman saygıdeğer Türk milliyetçilerinin gazını almak için, kimi zaman AKP'ye yamanmışlara gaz vermek için kullanıyor. Unutulmamalıdır ki Sayın Bahçeli bu düşmanlık ve kin retoriğiyle asil Türk Milleti'ne büyük zarar vermektedir." dedi.

CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Aytun Çıray'ın  bir gazeteye verdiği röportajda ki  "Bir şeyin farkını anlatabilmem için o şeyin olması gerekir. MHP diye bir parti artık yok" sözlerini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yazılı açıklamayla yanıt verdi.  Aytun Çıray yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Bahçeli'nin 15 Temmuz Komisyonu'nun TBMM tarafından sağlıklı bir şekilde araştırılmasını adeta sabote eden önerisinin 16 Nisan şaibeli referandumunun yollarını döşemiştir.  Türk milleti şu anda bunun ekonomiden iç politikaya  terörden ağırlaşan  bölgesel tehditlere kadar yakıcı sorunlarını yaşıyor. Sayın Bahçeli ise Türkiye'nin içinden geçtiği bu ağır sorunlar yumağıyla meşgul olmak yerine İYİ Parti'yle uğraşıyor. Keşke Sayın Bahçeli İYİ Parti'ye ayırdığı kadar zamanı memleket meselelerine ayırsaydı. Bu onun aynı zamanda Türkiye'ye bakış açısını gösteriyor. Sayın Bahçeli'nin şahsıma cevap verirken kullandığı üslup ve ülke sorunlarına bakış açısı, bir kez daha İYİ Parti'nin Sayın Meral Akşener ve dava arkadaşları tarafından Türk milletine bir alternatif olarak sunulmasının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Hakiki vatanseverlik budur! Ben de aziz Türk milletine  ödeyemeyeceği kadar borçlu olan bir siyaset adamı olarak sadece ve sadece vatanseverlik motivasyonuyla harekete geçtim. Siyasi hayatım hep bir çizginin ihyası için geçti: Kurucu ruh ve değerleri üzerinde yükselen Cumhuriyet'i korumak. Sözün özü: Bu kararımın ve sonuçlarının Bahçeli tarafından zehirli bir dille hedef alınmasını bekliyordum, şaşırmadım. Bahçeli'nin bana yönelik kullandığı ifadeler üstüne iyi bir terzinin elinden çıkmış bir kıyafet gibi oturuyor. Açıklamalarımın vatansever, Türk milliyetçisi, partilerinin eritilişini keder içinde izleyen has MHP'li vatansever arkadaşlarım tarafından gayet iyi takdir edileceğini biliyorum." 

MHP'DEN AYTUN ÇIRAY'A YANIT: PARTİMİZE İZANSIZCA SALDIRANLARIN KAFASI 'İYİ'.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın Devlet Bahçeli'ye verdiği yanıta ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

İsmet Büyükataman, yazılı açıklamalasında şu ifadelere yer verdi:

Dün partimize izansızca laf atan Aytun Çıray isimli zat, bugün Sayın Genel Başkanımıza kin kusmaya devam etmiştir. Bu zatın da mensup olduğu partinin de nezdimizde yok hükmünde olduğu bilinmelidir.  Meşhur atasözüdür. 'Keçiye içki içirmişler kurdun evini sormuş.' Belli ki partimize izansızca saldıranların kafası 'İYİ'. Gündeme gelmek adına partimize saldıran bu zata reklam için başka yollar denemesini tavsiye ederiz. Bu zata göre; MHP iyi partiye çok vakit ayırıyormuş. İP'nin en büyük iyiliği Milliyetçi Hareket Partisi'ne olmuştur. Bugüne kadar MHP içinde “İyi rolö yapan kim varsa, hepsi gitmiş orada tek çatı altında toplanmıştır. Bu zat bir de utanmadan, Sayın Genel Başkanımızın memleket meselelerine zaman ayırmasını tavsiye etmektedir. Genel Başkanımızın bu memleketin meselelerine ayırdığı zamanının zekâtı sizlerin alayına bir ömür yetecektir.Aytun Çıray, MHP'yi sorgulayacağına, kendi partisine yöneltilen sorulara cevap aramalıdır.  İP “eşit vatandaşlıkö açılımını teröristbaşı Öcalan'dan mı almıştır? Teröristbaşı Öcalan ve HDP'nin hazırladığı ve Dolmabahçe görüşmelerine taşıdıkları madde içindeki ifadeler, birebir İP'nin parti programıyla örtüşmektedir. Teröristbaşı Öcalan, terör sahnesine çıktığı günden bu yana tüm yazılarında, taleplerinde, raporlarında “eşit vatandaşlıkö tanımı üzerinde durmuştur. Bir yerlerden icazet alarak siyasette var olmaya çalışan, beraber yola çıktığı yol arkadaşlarını hiçbir sebep yokken defalarca satan yabancı hayranları, dış destek ve icazetli hamakat kadroları milletin kararlılığı karşısında duramayacaktır. PKK ile kol kola, FETÖ ile dip dibe 'iyi'siniz tabi" 

DHA

Okunma Sayısı: 3294
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı