"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kanal İstanbul seçim projesi

21 Nisan 2021, Çarşamba 17:00
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili sorulara cevap verdi.

Sputnik’in haberine göre, İmamoğlu “Sayın Cumhurbaşkanı bu projede ısrar ederken, altında birçok tez bulunduruyor. Bunlardan birincisi ‘devlet projesi’ olduğuna vurgu yaparak, bunun yapılması gerektiğinin şart olduğunu kamuoyunu aktarmak istiyor. Bu bir devlet projesi değildir. Bu bir seçim projesidir(…) Çok net, hani bir söz vardır ya; para, para, para… Bugün bunda ısrar edilmesinin tek sebebi tam da budur. Bugün bu ısrarı yapanların aklındaki tek konu buradan birilerinin para kazanmasıdır” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 3347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    22.4.2021 17:42:20

    İstanbul boğazından geçiş yapan gemi saysı giderek azalmakta imiş.Geçenlerde gemi mühendisi bir vatandaş bununla ilgili istatisği paylaşan ve KANAL İSTANBUL için YİD ile müteahhide GARANTİ GEÇİŞ SAYILARINI VERMİŞTİ. AKP ve lideri ciddi bilgi fakiri olduğunu,ilerisini görmede akıl ve vicdan tutulması yaşadığını göstermiştir. SÜVEYŞ Kanalı neden kazandırıyor.Çünkü gemiler ÜMİT B URNUNU dolaşarak hem zaman hem maliyette pahalı olan rota yerine daha kısa sürede ve daha az ücretle rotasını tamamlamayı sağladığı için SÜVEYŞ KANALINI tercih ediyor. İSTANBUL BOĞAZI yerine KANAL İSTANBUL böyle bir avantaj sağlamamaktadır.Bilakis ekolojiyi bozarak ülkeye çevre felaketi yaşatacaktır. Birde yaptırılmasında garanti gemi sayısı ile ASRIN SOYGUNUNU GERÇEKLEŞTİRECEK bir işe kalkmaktadırlar. KRİPTO PARA skandalına tepki vermeden milyar kat fazla tepkiyi KANAL İSTANBUL'un yapılmasına göstermek zorundayız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı