"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu: Eskiden terör dağlardaydı, şimdi şehir merkezlerinde

19 Ocak 2016, Salı 14:06
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eskiden terörün dağlarda şimdi ise şimdi şehrin merkezinde olduğunu söyledi.

Güvenlik güçlerinin kentlerden terör örgütü mensuplarını temizlemeye çalıştığını belirten Kılıçdaroğlu, “Bölgeden gelen fotoğrafların Suriye’den Beyrut’tan ne farkı var? Bunu sorgulamayacaksak neyi sorgulayacağız? O şehir merkezleri silah deposu haline getirilirken ‘sakın bunlara dokunmayın’ diyen iktidar sahiplerini hiç sorgulamayacak mısınız? Şehitlerimizin vebali onların omzundadır, şehitlerimiz kanları onların yakalarında ve alınlarındadır.” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. 7 Haziran’dan bu yana 200’ün üzerinde güvenlik görevlisinin şehit olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Onlar bu ülkede biz rahat edelim diye şehit olan aslanlarımız. Aileler elbette ki büyük bir onuru taşıyor. Ama şu soruyu sormalıyız. Neden Türkiye bu halde? Bizi dinleyen vatandaşların vicdanına seslenmek istiyorum. 2000’de Türkiye’yi sıfır terörle devraldınız bugün kan gölüne döndü. 13 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor? Kim tek başına iktidarda? Bu soruyu herkes kendi vicdanına sormalı.” diye konuştu. 

Eskiden terörün dağlarda olduğunu şimdi ise şimdi şehrin merkezinde olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Güvenlik güçleri kentlerden terör örgütü mensuplarını temizlemeye çalışıyor. Bölgeden gelen fotoğrafların Suriye’den, Beyrut’tan ne farkı var? Bunu sorgulamayacaksak neyi sorgulayacağız? O şehir merkezleri silah deposu haline getirilirken ‘sakın bunlara dokunmayın’ diyen iktidar sahiplerini hiç sorgulamayacak mısınız? Şehitlerimizin vebali onların omzundadır, şehitlerimizin kanları onların yakalarında ve alınlarındadır.” açıklamasında bulundu. 

AKP dönemindeki faili meçhullerin sayısının 208 olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “En belirgini Hablemitoğlu herkesin gözü önünde vuruldu. Failleri ortada yok.” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • AMMAR

    19.1.2016 15:34:48

    TABİ BU KONUDA ONLARA DESTEĞİNİZ UNUTULMAMALI

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı