"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a 7 soru

08 Ekim 2019, Salı 16:45
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD Başkanı Donald Trump’ın tehdidine tepki göstererek, Türkiye Cumhuriyeti devletini hiçbir güç tehdit edemez” dedi.

Partisinin grup toplantısında gündemde konularla ilgili görüşlerini açıklarken Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye konusunda 7 soru soran Kılıçdaroğlu, “Bir zamanlar dost olduğumuz Suriye ile durup dururken neden kavgalı hale geldik?” diye soran Kılıçdaroğlu, “Suriyeli sığınmacıların bize maliyeti 40 milyar dolar.  Peki Suriye bataklığının TC’ye maliyeti ne kadar? Amerika ile bir telefon görüşmesi üzerine bir mutabakat sağladığın anlaşılıyor ama Trump ‘Haddini aşarsan ekonomini mahvederim’ diyecek kadar küstah. Ne için söz verdin? Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanlığını hâlâ sürdürüyor musun? Bunun Türkiye’ye ne faydaları oldu?” şeklinde bir soru da yöneltti. 

ZAM ÜSTÜNE ZAM GELİYOR

Hükümetin, “Ekonomi şaha kalkacak, Türkiye uçacak” dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Evet, Türkiye uçuyor, yokuş aşağı! Saray şaha kalktı. 82 milyonun nefesi kokuyor ya açlıktan. Gidip mutfaklara bakın, yangın var. Bir kişi nasıl iş bulacak diye çalıştılar mı, emek harcadılar mı? Bunların hiçbiri yok” diye konuştu. Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı