"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'de hareketli saatler: Koray Aydın’dan 'olağanüstü kurultay' teşekkürü

24 Şubat 2016, Çarşamba 16:01
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Koray Aydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'a açıklamaları için teşekkür etti.

Aydın, “Sayın Ümit Özdağ'ın açıklaması, haklı, yerinde ve demokratik bir tavırdır.” dedi.

Konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında Koray Aydın, Ümit Özdağ'ın olağanüstü kurultay açıklamasının anlamlı ve önemli olduğunu belirtti. Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sayın Özdağ, bizim de defaatle ifade ettiğimiz konuları cesaretle dile getirmiştir. Olağanüstü kurultay sürecine desteklerinden dolayı Sayın Özdağ'a teşekkür ediyorum. Sayın Ümit Özdağ'ın açıklaması, haklı, yerinde ve demokratik bir tavırdır. Kutluyorum. Ayrıca Sayın Yusuf Halaçoğlu ve Sayın Özcan Yeniçeri'ye de tavırlarından ötürü tebriklerimi sunuyorum. Olağanüstü kurultay Genel Merkezimizce bir an önce toplanmalı, Ülkücü irade tecelli etmelidir.”

Okunma Sayısı: 1405
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı