"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muhalefete sine-i millet çağrısı

09 Haziran 2021, Çarşamba 17:00
Korkusuz yazarı Ahmet Takan, dünkü yazısında HDP’nin kapatılması için yeniden açılan dâvâsı hakkında eski AKP İstanbul Milletvekili Emin Şirin’in değerlendirmelerine yer verdi.

Muhalefetin erken seçim talebini değerlendiren Şirin, “Erken seçim talep eden muhalefetin yapması gereken bir hareket olabilir; kısmî olarak sine-i millete dönmek. Kısmî olarak sine-i millete dönmek ile neyi kastediyorum? Millet İttifakı partileri, Meclis’te “kayıt düşme faaliyetleri”ne devam edecek. Grup kurma imkânını kaybetmeyecek nispette milletvekili bırakarak, geri kalan milletvekilleri istifa ederek sine-i millete dönebilirler. Öncelikle seçim bölgelerine giderek, seçmende erken seçim talebini arttıracak şekilde çalışabilirler. Erken seçim konusunda konuşan Millet İttifakı temsilcileri, erken seçim olması için seçmende bu talebin canlanması gerektiğini  söylüyorlar” dedi.

Okunma Sayısı: 3707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı