"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O baraja ne oldu?

09 Temmuz 2020, Perşembe
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Çankırı’da 2017 yılında törenle temeli atılan Devrez Kızlaryolu Barajı’nın 450 milyon TL’ye mal olacağı ve bununla birlikte 196 bin dekar araziyi sulayacağı açıklandığını hatırlatarak, “Ancak yapılan incelemeler sonucunda bahsi geçen bölgede herhangi bir barajın yapılmadığı, baraj yapımına işaret eden hiçbir bir belirtinin olmadığı görülmüştür” dedi.

Karaduman Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak cevaplandırılması isteğiyle Meclis Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde şu soruları yöneltti: “Çankırı’da temel atma töreni yapılan Devrez Kızlaryolu Barajı yapıldıysa nereye yapılmıştır? Baraj yapımı için harcanması planlanan kaynak hazineden alınmış mıdır? Kaynak hazineden alındıysa nerede kullanılmıştır? Planlaması yapılan, bütçesi belirlenen, temel atma töreni gerçekleşen barajın görünürde olmamasını nasıl açıklarsınız?”

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 6184
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı