"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O rapor 4 yıldır neden yayınlanmadı?

14 Temmuz 2020, Salı 17:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Grup Toplantısı’nda konuştu.

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz ile ilgili, “Bir Saray’ın bir de halkın 15 Temmuz’u var. Halkın 15 Temmuz’unda şehitlerimiz, gazilerimiz, sokağa çıkan yüz binler bedel ödeyenler, demokrasi sevdalıları var. O gün bedel ödeyenler için para toplandı. Eğer biz takip etmeseydik o paralar yok olacaktı. 250 bin şehit derneklerine verecekti Erdoğan. Kaddafi’den aldı Erdoğan… Nerede bu paralar, niye vermiyorsunuz. TBMM’de araştırma komisyonu kuruldu. Grubu olan partilerin milletvekilleri kuruldu ve darbe girişimi araştırıldı. Bu araştırma komisyonuna 2 kişinin gelmesini Erdoğan yasakladı. Birisi MİT Müsteşarı, diğer, Genelkurmay Başkanı. Bu isimlerin bilgi vermesini Erdoğan neden yasakladı? Failleri ortaya koyup bilgi alacağız. Milletin önüne atamayla gelmiş 2 kişiyi çıkartmadılar. 15 Temmuz’un perde arkası ortaya çıkmasın diye. Rapor çıktı, 4 yıldır neden yayınlanmıyor? Hapiste olan gazeteci Müyesser Yıldız aslında 15 Temmuz’un perde arkasını araştırıyordu. Yakaladılar, hapse attılar. Araştırmasın diye…” dedi.

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 5380
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    15.7.2020 07:31:44

    TBMM'de 15 TEMMUZ'un aratırmasını red eden partilerin bu olayla ilgili bağlantıları er geç ortaya çıkacaktır.Şu gök-kubbenin altında olupda bu kadar masumun hayatına,canına,sağlığına zarar gelen bir hadise asla saklı-gizli tutulamaz.Elbette bu hakikat çağlayanı önündeki engelleri aşacaktııır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı