"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Önceki Bakan da yine AKP'li değil miydi?

11 Aralık 2023, Pazartesi 01:08
DP, Adana İl Kongresi yapıldı. Kongrede konuşan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin ekonomik projeleri çöktü. Kurtarıcı olarak sunulan eski bakan Nebati, ekonomiyi geriye götürdü. Hukukun durumunu baş savcı şikayet ederek dile getirdi. Suriye politikası çok zarar verdi. Filistin katliamı karşısında gerekli önlemler alınmadı. İstanbul'da kaynaklar mevcut hükümet tarafından talan edildi. İçişleri Bakanı çete operasyonu büyük başarı ile anlatılıyor. Peki daha önceki bakan da yine AKP'li değil miydi? Dün doğru dediklerine bugün yanlış diyorlar. Kendi çiftçisine sahip çıkmıyor, Sudan'dan medet umuyor. Ama sonu iflas, paralar dolarlar heba oldu.

Mevcut hükümet sistemi veriler güvensiz. Dünya kabul etmiyor. Demokrasi hürriyet cumhuriyet değerleri kayboluyor. Ama milletimiz sahip çıkıyor. Demokrasiye hürriyete sahip bir kitle var ve biz buna sahip çıkacağız. Demokrat Parti ile siyaset değişecek iktidar hürriyet demokrasi genişleyecek. Değişim süreci olmalı. Merkez sağ açığı var, bu düzelmesi gerekiyor. Merkez sağ çok önemli."

Adana - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1808
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    11.12.2023 09:54:02

    Sn.Uysal bunlar resmen milletin aklıyla alay ediyorlar.Yeni bakan binlerce suçlu ve firariyi yakaladık derken halkı aldatmada amma hala eski bakan içişleri komisyon başkanı.Sahi millet mi balık akıllı yoksa bunlar milleti aldattıklarını sanan aklı kıt,vicdan ve iz'anları buharlaşmış eşhas mı kararı vatandaş verecek.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı