"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Peres’i alkışlayan eller utansın

15 Kasım 2019, Cuma 16:45
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Meclis Genel Kurulu’nda İsrail’in iki günde 34 Filistin’li şehit etmesinden sonra İsrail’i lanetlenerken, “Bundan tam on iki yıl evvel, 13 Kasım 2007 tarihinde, şu ana kadar bahsettiğim zulmün, akan kanın, katliamın ve bebek ölümlerinin baş müsebbibi olan terör devleti İsrail’in cumhurbaşkanı Şimon Peres, bu salonda, bu Gazi Mecliste, milletin Meclisinde konuşturulmuş ve ne yazık ki ayakta alkışlanmıştır. Peres’i alkışlayan bu eller, süreç içerisinde terör devleti İsrail’le ticaret hacmini zirveye taşıyan eller olmuştur” diye konuştu.

“İsrail’e yönelik hamasi nutukları terör devletinin kasasında nakde dönüştürenlerdir” diyen Karaduman, şöyle konuştu: “Mavi Marmara davasında Mavi Marmara davasında verdiğimiz şehitleri dolara peşkeş çekmiş ve yetmediği gibi 20 milyon dolara peşkeş çekmiş ve yetmediği gibi Mavi Marmara yolcularına giderken ‘bana mı sordunuz’ diyen elerdir. Bu eller sadece Mavi Marmara davasında satmakla kalmayayım Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan Ankara Antlaşması’nı imzalayan ellerdir.”

Okunma Sayısı: 1803
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı