"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rum Bakan Atina'da

13 Ekim 2014, Pazartesi 12:27
Rum Bakan Kasoulidis, Kıbrıs'ta yol haritasını belirlemek için Atina'da

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı İoannis Kasoulidis, Atina'ya geldi. Yunanistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos tarafından bakanlık girişinde karşılanan Kasoulidis, Yunan bakan ile Kıbrıs'ta müzakerelerin tek taraflı askıya alınmasının ardından izlenecek ortak yol haritasını belirleyecek.

Rum lider Nikos Anastasiadis'in Kıbrıs müzakerelerini tek taraflı askıya almasının ardından Atina ve Lefkoşa, izleyecekleri stratejiye ilişkin çalışmalarını hızlandırdı. Bu bağlamda Rum Dışişleri Bakanı İoannis Kasoulidis, bugün Atina'ye geldi. Görüşme öncesi Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos ile basın mensuplarına poz veren iki bakan daha sonra baş başa görüşmeye geçti. Görüşmenin ardından heyetlerarası toplantı yapılacak. Venizelos ve Kasoulidis görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. 

Tarafların ortak hareketini hedefleyen görüşmelerde, Türkiye'ye karşı takınılacak tavır ile müzakerelerin askıya alınmasında Ankara'nın sorumluluğu bulunduğuna dair iddiaların konuşulması bekleniyor.

Okunma Sayısı: 1096
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı