"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sare Davutoğlu, madenci şehitliğini ziyaret etti

19 Eylül 2015, Cumartesi 15:44
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Manisa'nın Soma İlçesi'nde madenci şehitliğini ziyaret edip maden şehitlerinin aileleriyle buluştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan ile birlikte Soma'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, AKP'li Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve şehit yakınları eşlik etti.

Sare Davutoğlu,13 Mayıs 2014 tarihinde Soma'da meydana gelen maden faciası sonucu ölen 301 madenciden 39'unun mezarının bulunduğu Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İlçe Mezarlığı Maden Şehitliği'ni ziyaret etti ve kabirlere karanfil bıraktı. Şehitlikte dua eden Davutoğlu ve Gürcan daha sonra Soma SEAŞ Sosyal Tesisleri'nde şehit aileleriyle birlikte öğle yemeği yedi. 

Soma Belediyesi'ni ziyaret edeceği belirtilen Davutoğlu'nun programında basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi. Sare Davutoğlu'nun ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları Başbakanlık tarafından medya kuruluşlarına dağıtıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1767
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı