"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sare Davutoğlu'ndan Meral Akşener'e destek telefonu

14 Mayıs 2015, Perşembe 13:46
Büyük tepki çeken kaset iddialarının ardından Başbakan'ın eşi Sare Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün destek için Meral Akşener'i aradığı öğrenildi.

A Haber ekranlarında Latif Erdoğan'ın dile getirdiği ve büyük tepki çeken kaset iddialarının ardından Meral Akşener'e destek sürüyor.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Fox TV canlı yayınına katılan MHP Milletvekili Meral Akşener, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün kendisini arayarak destek verdiklerini açıkladı.

Başbakanlık kaynakları da Sare Davutoğlu'nun Akşener'i aradığını doğruladı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2039
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı