"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçimler için ilk aday adaylığı açıklaması geldi

24 Ağustos 2015, Pazartesi 13:58
Kasım 2015’te yapılması planlanan erken seçimin ilk aday adaylığı açıklaması CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak’tan geldi.

7 Haziran seçimlerinde ilk kez Meclis’e giren Çamak, “5 ay gibi bir sürede sadece 20 saat o koltuklarda oturarak görevimi yaptığıma inanmıyorum. Onun için her halükarda aday adayıyım” dedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Kasım 2015 tarihinde erken seçim yapılacağını açıklamasının ardından siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazanırken, ilk aday adaylığı açıklaması da Mersin’den yapıldı. 

Uzun yıllardır CHP’de siyasi çalışmalar yapan, daha önce de aday adaylığı adaylık süreçleri yaşayan ve 7 Haziran seçimlerinde Mersin’den milletvekili seçilen Dr. Hüseyin Çamak, erken seçim için partisi CHP aday belirlemede hangi yöntemi belirlerse belirlesin yeniden aday adayı olduğunu söyledi.

Okunma Sayısı: 1515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı