"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ülkeyi 28 Şubatçılarla birlikte yönetiyorlar

01 Aralık 2020, Salı 16:00
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il kongresinde konuştu.

AKP’nin kuruluş aşamasındaki değerlerinden uzaklaştığını ve 28 Şubat destekçileri ile işbirliği yapar hale geldiğini öne süren Babacan, “Hakkı savunsun” diye oy verdikleriniz, en yakınlarına haksızlık yapıyor. “28 Şubat karanlığını üstümüzden alsın” dedikleriniz, 28 Şubatçılarla birlikte ülkeyi yönetiyor. Şimdi ben buradan bir kez daha, büyük umutlarla iktidara taşıdığı partisinin icraatlarından artık hicap duyan vatandaşlarımıza sesleniyorum: Gelin eski mağdurların, yeni mağduriyetlere sessiz kalmayacağını gösterelim. Gelin hakkı, adaleti herkes için hep birlikte isteyelim” dedi.

Okunma Sayısı: 3639
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sungur Alp

    1.12.2020 21:02:00

    Ülkenin kötü gidişatına, içlerinde iken şahit oldunuz. Müdahale etmek yerine, susmayı tercih ettiniz. İmkanlar dahilinde üzerinize düşen vazifeyi yapmamak, ülkemize ve İnsanlarımıza yapılan en büyük kötülüktür. İkinci bir akp mi? Allah muhafaza.

  • Adem

    1.12.2020 19:52:33

    Syn Babacan nezih sevimli bir insan.Rahmetli Menderesi andırıyor.Bu gaddar siyasi ortamda belirleyici 18 35 yasın oylarını alabilir.Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olabilmeli.Mustafa Yeneroğlu vs bambaska insanlar.Yolları açık olsun.ikinci bir Akp doğuşu olabilir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı