"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ümit Özdağ istifa etti: "Partimdeki çalışmalarım sürüyor"

02 Nisan 2019, Salı 15:28
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, parti başkanlık divanından istifa ettiğini bildirdi.

İstanbul Milletvekili Özdağ, İYİ Parti Başkanlık Divanı’ndan istifasına dair dilekçeyi partiye sunduğunu söyledi. İYİ Parti üyeliğinin devam ettiğini belirten Özdağ, “Partimdeki çalışmalarım sürüyor” dedi.

Özdağ’ın ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın hakkında da istifa ettiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Aydın ise, iddiaları reddederek şunları söyledi: “İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ettiğim yönündeki haber ve yorumlar kesinlikle doğru değildir. Görevimin başındayım. Kamuoyuna, İYİ Parti ailesine ve aziz milletimize önemle duyurulur.”

 

AA

Okunma Sayısı: 2487
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı