"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yazık ettiniz bu ülkeye

22 Nisan 2021, Perşembe 01:00
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AKP’nin dış politikada özellikle son 10 yılda radikal yanlışlar yaptığını söyleyen Uysal, “Ortadoğu’da Türkiye’yi değil de kendilerini merkeze alarak attıkları adımlar ve Türkiye’yi yöneten lider kadroların şahsî zaafiyetleri milletimiz ve devletimiz için büyük bir millî güvenlik açığına dönüştü. AKP’nin romantizm, ideolojik saplantılarla oluşturduğu Türkiye’nin amaç-araç uyumsuzluğu dolayısıyla kudret kapasitesini aşan dış politika tercihlerinin hem Türkiye hem de Ortadoğu için maliyeti çok ağır sonuçlar doğurdu!” dedi. Uysal, “Yazık ettiniz bu büyük ülkeye! Gerçekleşmiş bir tane bile politik öngörünüz ve politik tercihiniz yok Ortadoğu coğrafyasında! Aksine onlarca olumsuzluğa sebep oldunuz!” ifadelerini kullandı.

Ankara – Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 5044
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Ali

    22.4.2021 15:07:05

    Hüseyin Ilhan bey Maşaallah yorumunuza. Göz göz ola ki hakki göre dil dil ola ki hakkı söyleye.

  • Seyit Ali

    22.4.2021 04:49:39

    3. Dünyanın 20 bin üniversitesinin değerlendirildiği sıralamada ilk bine Türkiye’den 9 üniversite girmiş. İlk 500 listesinde ise Koç Üniversitesi 465’nci sırada yer almış. 4. Tutuklu ve hükümlü oranına göre Avrupa Konseyi’ne üye 47 ülke arasında ilk sırada hiç değiliz. 5. Mutluluk endeksinde ise dünyada 104 sırada inmişiz. Dünya ülkelerine göre iyi bir yerde değiliz. 6. Kadın cinayetleri, cezaevi doluluk oranları, cezaevlerinde bulunan çocuklar, çalışan, emekli, çiftçi, esnaf, altın, faiz, dolar, işsizlik, ekonomi vs vs vs. Bakın bir patates dağıtımına bir taraf sanki kışlaya asker uğurladı karşı taraftan fakr-ü zaruret içerisindeki halkın patateslere hucumuna her ne ise Bunların hepsini halletmek için tüm toplumu kucaklayan DEHA seviyesinde sağ duyulu ortak akıla şiddetle ihtiyaç var. Gün ola hayır ola

  • Seyit Ali

    22.4.2021 04:48:28

    Neden mi yazık bu ülkeye bakın internetten küçük bir araştırmama göre daha bir çok şeylere bakmasamda 1. Hukukun Üstünlüğü Endeksi 2020 raporuna göre listede 128 ülke yer alıyor. Türkiye, 2020 yılı Hukukun Üstünlüğü Endeksi’nde 107. sırada bulunuyormuş. 2.Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütü, dünyadaki 180 ülkede basın özgürlüğünün durumunu mercek altına almış. 2020 Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi'ni kamuoyunda Türkiye listede 154’üncü sırada yer almış.

  • Hüseyin İlhan

    22.4.2021 04:40:28

    Sn.Gültekin bey yerden göğe haklı.BOP Eşbaşkanı gazı verilenler öyle bir hata yaptılarki bu hatayı tamir etmek için acaba bir asır yetermi.SURİYE meselesinde ihtilaflı taraflar arasında arabulucu görevi üstlenmiş olsaydık hem milyonu aşan masum insan hayatını yitirmez,hem islam eseri olan bir çok eser tahrip olmaz,komşumuzda çıkarılan bu yangın başlamadan söndürülmüş olurduk.SURİYE meselesi nedeniyle ülkelerini terketmek zorunda kalan insanlar hem çektikleri çilelerden,hemde emin yer ararken kaybettikleri evlat,eşleri için yarın sadece B.Esad'a değil başka liderlerede sitem edeceklerdir. Asıl beni üzen ise din kardeşlerimiz ile aramıza uçurum açılmış olmasıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı