"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2019 e-YDS başvuruları için yarın son gün

15 Mayıs 2019, Çarşamba 17:01
ÖSYM e-YDS başvuruları ile ilgili süreci geçtiğimiz günlerde AİS sayfası üzerinden başlatmıştı. Elektronik Yabancı Dil Sınavı ile ilgili başvurular yarın sona eriyor. Peki, e-YDS başvuru ücreti ne kadar ve başvuru işlemleri nereden yapılır?

e-YDS 2019/4 ve e-YDS 2019/5 başvuruları 16 Mayıs 2019 Perşembe günü sona eriyor. ÖSYM’nin sınav takvimi içerisinde paylaştığı bilgilerde yer alan detaylara göre her iki sınav için de belirlenen başvuru ücreti 240 TL olacak.

ÖDEMELER NEREDEN YAPILACAK?

e-YDS başvurularında yatırılacak olan 240 TL’lik başvuru ücretleri ÖSYM’nin kartlı ödeme sistemi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

https://odeme.osym.gov.tr/  adresinden başvuru ve ödeme yapabilirsiniz.

SINAVLAR NE ZAMAN?

e-YDS 2019/4 sınavı 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü e-YDS 2019/5 Farsça sınavı ise 26 Mayıs 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Etiketler: e-YDS, ÖSYM
Okunma Sayısı: 1185
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı