"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

235 otel icralık oldu

19 Temmuz 2021, Pazartesi 23:17
Pandemi öncesi bankalar alacaklarına karşılık icra takip işlemi yaparken bile icralık otel sayısı 10-15 civarındayken pandemiden sonra bankalar takip başlatmadığı halde icralık otel sayısı 100’ü buldu.

Bu yılın ilk altı ayında 39 otel için icra işlemi yapıldı. Dünya’nın haberine göre, bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmadığı halde, 137’si pandemi döneminde olmak üzere 235 otel icradan satışa çıkarıldı. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK) koronavirüs salgını sebebiyle 2020 yılında bankalara kredi borcunu ödeyemeyenler için icra takibi işlemi yapmaması talimatı vermişti. Süre Haziran ayında dolmuşken Eylül ayına kadar uzatıldı.

Okunma Sayısı: 1331
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı