"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

70 yıllık Patek Philippe saat 3,3 milyon İsviçre Frangı'na satıldı

11 Kasım 2015, Çarşamba 15:21
1945 yılında imal edilen Patek Philippe marka saat açık artırmada 3 milyon 300 bin İsviçre Frank’ına satıldı. Patek Philippe’in 1436 ismindeki çelik çerçeveden yapılan saatinden çok az sayıda üretildiği açıklanmıştı.

Phillips müzayede salonu tarafından organize edilen satış gününde dört saat, 1 milyon İsviçre Frangı üzerinde açık artırmaya sunuldu. Müzayede salonu yetkilileri tarafından yapılan açıklamada 2 gün süren açık artırma günlerinde ürünlerin yüzde 95’inin satıldığını ve toplamda gerçekleşen 27,8 milyon Franklık bedelle müzayede salon rekoru kırıldığını belirttiler. 

Açık arttırma günlerinde en dikkat çeken satış ise Patek Philippe’in 1945 yılına ait olan 1436 model saati oldu. 1,5 ila 3 milyon Frank arası fiyat tespiti yapılan saat yeni sahibine tam olarak 3 milyon 300 bin İsviçre Frangı'na satıldı.

Okunma Sayısı: 2422
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı