"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akbank'tan 'yetersiz limit' açıklaması

01 Eylül 2018, Cumartesi 20:25
Akbank, müşterilerinin karşılaştığı 'yetersiz limit' uyarısıyla ilgili olarak resmi Twitter hesabında açıklama yaptı. Banka, yaşananların sistemsel bir hatadan kaynaklandığını bildirdi.

Bugün birçok Akbank müşterisi, işlemleri sırasında 'Yetersiz limit' uyarısıyla karşılaştı.

Sosyal medyada yüzlerce kullanıcı, Akbank'ı etiketledikleri paylaşımlarında "Kredi kartım alakasız bir şekilde eksi bakiyeye düştüğünü görüyorum", "Az önce, dün ödemesini yaptığım iki Akbank kredi kartımla kasada kaldım. Yetersiz bakiye mesajı verdi" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine resmi Twitter hesabında açıklama yapan Akbank, yaşananların sistemsel bir hatadan kaynaklandığını bildirdi.

Okunma Sayısı: 4046
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı