"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Altın yükselince vatandaş kuyumcuya koştu

12 Şubat 2016, Cuma 10:21
Altın fiyatlarındaki sert yükselişi satış için fırsat bilenler kuyumculara koşuyor.

En çok bilezik bozdurulduğunu belirten kuyumcular, ''Alan yok, satan çok.'' şeklinde görüş bildiriyor.

Altının gram fiyatının rekor seviyeye ulaşması ile birlikte yastık altındaki bilezikler bozdurulmaya başlandı. Ordu'daki Ünye Beşli Kuyumcu İşletmecisi Alparslan Beşli, “Son günlerde altın fiyatlarında yükseliş yaşandı. Bu yükselişi fırsat bilen vatandaşlar 'yastık altı' diye tabir ettiğimiz altınlarını bozdurmaya başladılar.” dedi.

Satışlarının azaldığını, altın bozduranların ise çok fazla olduğunu ifade eden Beşli, “Daha çok bilezik bozduruluyor. Şu anda çeyrek altını 182 Türk lirasına, 22 ayar bilezikleri ise 104 Türk lirasına alıyoruz. Fiyatlar bir süreliğine bu seviyelerde kalacak gibi tahmin ediyoruz.” diye konuştu.

Etiketler: ordu, ünye, altın, kuyumcu
Okunma Sayısı: 1449
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı