"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Altının kilogramı değerini korudu

09 Haziran 2015, Salı 16:44
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMTP) dün 104 bin lira olan altının kilogramı, bugün de değişmeyerek aynı seviyede kaldı.

Altın piyasasında, 8 işlemde 2 milyon 393 bin 700 lira ve 9 işlemde 8 milyon 681 bin 965,69 dolar işlem hacmi gerçekleşti.

Gümüş piyasasında ise  1  işlemde 15 bin 778,20 dolar işlem hacmi gerçekleşti.

Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar Troy Kıymetli Madenler,  Garanti Bankası, Uğuras Kıymetli Madenler, Rona Döviz ve Kur Borsa şeklinde sıralandı.

BIST Altın Piyasası Endeksi ise önceki kapanışa göre yüzde 0,58 değer kazandı.

AA

Etiketler: altın, bist, borsa istanbul
Okunma Sayısı: 2381
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı