"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AnadoluJet'ten 49 liraya bilet

17 Şubat 2015, Salı 15:34
AnadoluJet’ten 16 Şubat – 01 Mart 2015 tarihleri arasında 49 liraya uçuracak.

AnadoluJet düzenlediği “Fırsat Koltuğu Kampanyası” ile seçilmiş hatların her birindeki tam 100 koltuğu yalnızca 49.99 TL’den satışa çıkartıyor. “Fırsat Koltuğu Kampanyası”; AnadoluJet’in İstanbul Kurtköy Havalimanı’ndan Sivas, Elazığ, Bodrum, Konya’ya ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise Çorlu ve Bodrum’a düzenleyeceği karşılıklı seferlerini kapsıyor.

16 Şubat-01 Mart 2015 tarihleri arasında web sitesi üzerinden satışa sunulacak kampanyalı biletler ile 19 Şubat-16 Nisan 2015 tarihleri arasında her gün çocuk, genç, yetişkin tüm yolcu grupları seyahat edilebiliyor. Kampanya sadece tek yön için geçerli sayılıyor. Avantajlı biletler ile uçmak için AnadoluJet web sitesinde belirtilen kampanya kodunun girilerek biletleme yapılması gerekiyor. Minimum üç gün önce biletleme koşulu bulunan kampanya; sadece seçilmiş destinasyonlar için 100’er koltuk ile sınırlıdır. AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

Okunma Sayısı: 1348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı