"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Armut ve incir üreticilerinin sorunları masaya yatırılacak

15 Eylül 2015, Salı 10:37
Armutta yaşanan ateş yanığı hastalığı ve Bursa Siyah İnciri’nde görülen hastalıklarla ilgili üretici bilgilendirilecek.

Bursa Osmangazi Ziraat Odası Başkanı Hakan Ekim, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) Müdürü Dr. Abdullah Ünlü’nün katılımıyla Bursa’da, bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

13-17 Ekim tarihlerinde yapılacak Bursa Tarım Fuarı’nda üreticilerle bir araya geleceklerini belirten Ekim, BATEM Müdürü Dr. Abdullah Ünlü’nün, armutta görülen ateş yanığı hastalığı ile incirde ortaya çıkan hastalıklarla ilgili katılımcılara bilgi vereceğini dile getirdi. 

Özellikle incir ve armut üretiminde Bursa’nın çok önemli merkezlerden birisi olduğunu ifade eden Ekim, üretilen ürünlerin dünyanın dört bir yanına ihraç edildiğini kaydetti.

Okunma Sayısı: 1547
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı