"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Berat Albayrak: Ezber bozuyoruz

31 Ekim 2019, Perşembe 19:40
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Yıllardır bize dayatılan bazı şeyleri yıka yıka gidiyoruz, ezberleri bozuyoruz. Ekonomide ezberleri bozduk" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, enflasyon oranlarına ilişkin, "Ekim ayı da haftaya açıklanacak. Tahminim yüzde 8'leri göreceğiz" dedi.

Bakan Albayrak, "Türkiye için Değişim Başlıyor" programı kapsamında Adıyaman Sanayi ve Ticaret Odasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, programın Malatya'da başladığını, ikinci durağın Adıyaman olduğunu söyledi.

Adıyaman'ın eksikliklerini, bu yeni değişim dönüşüm programında gidermek istediklerini ifade eden Albayrak, 15 aydan uzun bir süredir Türkiye ekonomisinin yoğun saldırılar altında olduğunu belirtti.

Albayrak, ülke ekonomisini arzu ettikleri yere getirmek istediklerini, bu yüzden de yoğun çalıştıklarını dile getirerek, "Biz ekonomide yoğun çaba gösterirken, algı operasyonları yapmak isteyenler oldu. Biz hep dile getiriyorduk ama birileri algıya devam etti. Ekonominin paydaşlarını korkutmaya, sindirmeye çalıştılar. 'IMF gelecek, şu olacak, bu olacak' dediler. Ama biz IMF ile görüşmedik, anlaşmadık. Arjantin'in durumu ortada. Türkiye kimseye minnet etmeden, bölgedeki terör eylemlerine, barış ve kardeşliğimize yönelik yapılan saldırılara rağmen düzlüğe çıkmaya başladı" şeklinde konuştu.

Etiketler: Berat Albayrak, ekonomi
Okunma Sayısı: 1655
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı