"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Borsalardaki düşüş yeni bir küresel krize sebep olabilir

25 Ağustos 2015, Salı 10:29
İngiltere'de yayınlanan Daily Telegraph gazetesi, Şangay Borsası'ndaki yüzde 8.4 düşüşü “Kara Pazartesi” olarak değerlendirerek, bu düşüşün yeni bir küresel krize neden olabileceğini yazdı.

Daily Telegraph, Şangay Borsası'nın haftaya yüzde 8.4 düşüşle başlamasını manşetine taşıyarak, düşüşün küresel çaptaki etkilerini değerlendirdi. Gazete, bu değer kaybının piyasaları alt üst ettiğini ve bunun yeni bir krizin habercisi olduğunu belirtti. 

Guardian : FTSE 100 737 milyar sterlin kaybetti

Guardian gazetesi de Çin hisselerindeki yaşanan düşüşün Londra Borsası'nı vurduğunu İngiltere Borsa’sı FTSE 100 Endeksi'nin dün yaklaşık 737 milyar Sterlin değer kaybettiğini yazdı. Uzmanların görüşlerine yer veren gazete, 7 yıl önce yaşanan küresel krize benzer bir durum olmadığını ifade etti.

Maliye Bakanı George Osborne’nun Çin Borsası’nda yaşanan dalgalanmanın Avrupa ekonomisne çok fazla etkisi olmayacağı değerlendirmelerini aktaran gazete, ABD eski Ekonomi Bakanı Larry Summers’ın ABD Merkez Bankası’nın (FED) gelecek aylarda faiz oranlarını artırma şansının azaldığı para politikalasını gevşetmek zorunda kalabileceği yorumlarına da yer verdi.

DHA

Okunma Sayısı: 1107
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı