"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Doğal gazda ÖTV yüzde 1'e düşürülmeli'

29 Şubat 2020, Cumartesi 12:15
Doğalgaz abonelerinin yaşadığı birçok sorun olduğunu hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "ÖTV oranı yüzde 1’e düşürülmeli." dedi.

Her ay virgüllü sayılarla doğal gaza gizli zam yapılmasının vatandaşı mağdur ettiğini belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken, "Doğal gaz günümüzde lüks değil aksine en temel ihtiyaçtır. Bu kış günlerinde bu nedenle Özel Tüketim Vergisi kaldırılmalı ya da oran yüzde 1’e düşürülerek vatandaş rahatlatılmalı” diye konuştu.

Doğal gazda yaşanan sorunların çözülmesi gerektiğini vurgulayan Palandöken, "Geçtiğimiz yılın ilk 9 ayında 710 bin vatandaşın maalesef doğalgazı kesildi. Evlerde, iş yerlerinde petek kapatmak zorunda kalan vatandaşlarımız da düşünülerek, yaşanan haksızlıklar son bulmalı ve doğal gaz fiyatlarında indirim yapılmalı" şeklinde söyledi.

Etiketler: doğal gaz, ÖTV
Okunma Sayısı: 1265
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı