"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Doğalgaza indirim yapılacak mı?

30 Ocak 2016, Cumartesi 14:24
Kamuoyunda merakla beklenen doğalgaz indirimi, Otomatik Fiyatlandırma Mekanizması'na göre yarın netleşecek.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), indirim açıklarsa 1 Şubat itibariyle yeni fiyatlar uygulanacak. 

Kış soğuklarının iyice hissedildiği bu günlerde doğalgaz faturaları cep yakıyor. Otomatik Fiyatlandırma Mekanizması gereği doğalgaz fiyatları, her ayın son günü yeniden belirlenip kamuoyuna duyuruluyor. Son günlerde kamuoyunda çokça tartışılan doğalgaza indirim konusu da yarın netleşmiş olacak. Soğuklar nedeniyle artan kombi tüketimi doğalgaz faturalarını önemli oranlarda artırmıştı. BOTAŞ indirim açıklarsa 1 Şubat tarihi itibariyle uygulanacak. Şubat doğalgaz faturaları abonelere daha düşük gelecek.

İstanbul’da yaşayanlar için İGDAŞ, faturalara 3 ay vade farksız taksitlendirme olanağı sağlamıştı. 

Okunma Sayısı: 1308
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı