"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eczacıların da ekonomik kaygıları son bulsun

25 Eylül 2023, Pazartesi 19:37
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Saydan, şunları söyledi: “Eczacılar vatandaşa en yakın ilaç ve sağlık danışmanları olup eczanelerimiz de birinci basamak sağlık kuruluşlarıdır. Eczanelerimizdeki ilaç yoklarının ve ekonomik kaygıların son bulmasını, gelişmiş ülkelerdeki gibi eczacılık meslek hakkımızın olmasını istiyoruz. İlaç ticari bir ürün olarak piyasaya sürülebilir lakin eczanelerimizde deva, derman, çare, önlem olmaktadır. İlacı zehirden ayıran; dozudur. İlacı doğru dozda kullanmanızı sağlayacak kişi eczacınızdır. Bu asla unutulmamalıdır. Özetle ilaç rastgele kullanılacak bir ürün değildir. Mutlaka eczacınıza danışarak eczanelerimizden alınması gereken bir üründür.”

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 980
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı