"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

En çok değer kazanan 2. eller

05 Nisan 2020, Pazar 23:26
Otomotiv sektörünün en büyük veri ve analiz şirketi Cardata, son bir yıl içerisinde ikinci elde en çok değer kazanan marka ve modelleri listeledi.

Buna göre, Türkiye’de ikinci el araçlar arasında en çok değer kazanan otomobil, yüzde 46 değer artışı kaydeden 2017 Renault Megane 1.5 DCI Sedan oldu. Araştırma kapsamında, ikinci elde değerini en çok artıran marka Renault olurken, fiyat değer oranını en çok artıran modellerin yine Renault modelleri olması dikkatleri çekti. 2016 model Renault Megane 1.5 DCI Sedan yüzde 42’lik değer artışıyla ikinci sırada bulunurken, 2017 model Renault Clio 1.5 DCI yüzde 41’lik değer artışıyla üçüncü oldu. Türkiye’de en çok değer kazanan dördüncü otomobil modeli ise 1 yılda yüzde 38 ikinci el değeri kazanan 2017 Renaut Megane 1.6 Joy oldu. 

Okunma Sayısı: 914
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı