"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Galip Öztürk 500 dolar bozdurana bedava bilet verecek

03 Aralık 2016, Cumartesi 15:35
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, 500 dolar bozduran ve resmi makbuzu ileten herkese, Metro Turizmden bir bilet hediye edeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dövizinizi bozdurun" çağrısına, iş adamı Galip Öztürk'ten destek geldi.

Öztürk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "500 dolar bozduran ve resmi makbuzu 0549 763 3162 nolu telefona WhatsApp mesajı gönderen herkese Metro'dan bir bilet hediye edeceğim." açıklamasında bulundu.

Galip Öztürk daha önce yaptığı paylaşımda da "Tüm halkımızı ve milli iş adamlarımızı her bedeli ödemek pahasına dolarlarını bozdurarak devlet ile kenetlenmeye davet ediyorum." ifadesini kullanmıştı.

Etiketler: galip öztürk, metro
Okunma Sayısı: 2677
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Alp

    3.12.2016 18:36:24

    Sayın Öztürk acaba ne kadar dolar bozdurdun,yurt dışındaki hesaplarından nekadar Türkiye bankalarına getirdim belgeler misin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı