"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gıdada 3 haneye gidiyoruz

05 Mayıs 2022, Perşembe 20:44
Doç. Dr. Oğuz Demir, enflasyon rakamları ile ilgili konuştu.

Enflasyon rakamları açıklandı

 

Demir, “Yüzde 70’lere gelen enflasyon ve yüzde 90’lara erişen bir gıda enflasyonu var. Belli ki özellikle gıda enflasyonunda 3 haneli bir enflasyon oranına doğru gidiyoruz. Fiyatlar karşısında alım gücü sürekli eriyen ücretli kesimler için büyük bir baskı yaratıyor yaşadığımız koşullar. Hükümet ise enflasyonla mücadeleyi tamamen bırakmış durumda. Sadece kredi düzenlemeleri ile durumu düzeltebileceğini düşünüyor. Eğer yaz döneminde de istenen fiyat gevşemesi ortaya çıkmazsa çok daha zor günlere gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı