"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gram altın rekor kırdı

30 Mart 2020, Pazartesi 18:04
Küresel piyasalarda artan oynaklıklar ve belirsizlik güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarında yükselişe neden olurken, gram altın da 341 lira ile rekor kırdı.

Koronavirüs salgını nedeniyle yatırımcılar, güvenli liman olarak gördükleri altına taleplerini artırdı.

Spot altının ons fiyatındaki yükseliş ve dolar/TL kurundaki artışla birlikte gram altın iç piyasada rekor tazeleyerek 341.65 TL'ye kadar çıktı. 

Dünya'nın haberine göre, koronavirüsten dolayı oluşan küresel risk ile altının ons fiyatı 1615 dolara yükseldi. Altın gramı rekor tazeleyerek iç piyasalarda şu sıralar 341 TL civarında seyrediyor. Çeyrek altın ise 525 TL'den satılıyor.

Etiketler: gram altın, rekor
Okunma Sayısı: 3077
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı