"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güllüce: Yabancıya emlak satışı ihracat sayılmalı

23 Ekim 2015, Cuma 14:30
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yabancıya emlak satışının ihracat kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) tarafından düzenlenen 'Kentsel dönüşüm' konulu programa katıldı.

Yabancıya emlak satışıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Güllüce, emlak satışının da ihracat sayılabileceğini savundu. Güllüce, “İhracat sayılmalı, ben yüzde yüz katılıyorum. Niye patates satılınca oluyor da başka bir şey satılınca oluyor da daire satılınca niye müteahhit ihracat yapmış gibi bakılmasın. Sorun şurada, hepimiz için geçerli, bir mantalite problemi. Zihinsel devrime ihtiyacımız var, zihinsel değişikliğe ihtiyacımız var. Bu en tepemizden en aşağımıza kadar.” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1775
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı